Beklediğiniz an geldi sonunda!

Heyecan dorukta. Sevdiğinizin kollarında sabahlamak ve onu doya doya koklamak istiyorsunuz. Yoğun stres sizi bıraz yormuş olabilir. Kuaförde stresinizi atmaya bakın. Düğün günü seçtiğiniz kuaför sizin stresinizi almayı bilmeli. Günün yorgunluğunu burada atmalısınız.

Makyajınıza dikkat


Cildiniz için normal makyajdan farklı olarak "Düğün Gününe Özel Makyaj" Uygulayacaksınız.
Bunun için profesyonel bir destek almalısınız. Cildinizin durumuna göre makyajınız yapılmalı ve aşırı makyaja boğulmamalısınız.
Makyajınız size güven vermelidir. Düğünden önce 1-2 kez bu özel makyajı kendinizde denemeyi kesinlikle tavsiye ederiz.






Dünün gününe özel tavsiyelerimiz


1- Düğün gününüzü planlamayı kesinlikle unutmayınız.
 Alternatif planlarınız dahil yazarak plan yapın. Örnek olarak Gelin arabasını sürecek kişiyi belirlediniz ama şoför o gün hastalandı. Tam düğün gününde de olacak şey mi bu demeyin. Düğünden önce bir yakınınıza Bir aksilik olursa düğün günü yedek şoförümüz sensin demek çok zor olmasa gerek.

2- Düğünde Şef görevi görecek kişiyi belirlemeniz gerekecek. Bir sorun olduğunda anında ilgilenecek, sevk ve idare edecek kişi olmalı. Bu yakınlarınızdan biri olabileceği gibi bizim kültürümüzde "Sağdıç" diye adlandırdığımız kişi gibide olabilir. Düğünü, Konvoyu ve yemeği organize edecek, düğünde görev alan kişileri organize edecek ve düğünün ağırlığını taşıyacak biri olmalı.
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top