En güzel gününüzü yaşıyorsunuz. Bunu kayıt altına alacak kişi sizin seçtiğiniz fotoğrafçıdır. Her şey güzel başladı ve güzel bir şekilde bitti. Sonuç olarak fotoğrafçınız bir aksilik oldu ve fotoğraf diski hata verdi. Resimler açılmıyor veya video arızalı kayıt yapmış. Ne olacak şimdi? Filim mi bu geri saralım. Millet dağıldı gitti. Büyük bir hayal kırıklığı yaşamamak için muhakkak alternatifli fotoğrafçı ile çalışmak gerek.
             Her türlü olumsuzluğu hesaba katarak plan yapmalısınız. Gününüzün berbat olmaması için bu çok önemlidir. Fotoğraf çekiminde dikkat edilmesi gereken bir hususta Aile Pozudur. Siz aile çekiminde kendisini davet etmediğiniz bir yakınınızın kalbini kırmamak için muhakkak o poza onu da dahil etmeniz gerekecektir. Sonra beni neden çağırmadın yanına diye size sitem ettiğinde üzülebilirsiniz.
Fotoğraf çekim tekniklerine uygun ince ayarlar yapılmalı ve salona göre pozlamalar alınmalıdır. Salonun ışığının iyi ayarlanması, ışığa göre flash ayarlarının yapılması gerekmektedir. Daha sonra elinize aldığınız resimlerin bir çöp olduğunu görünce üzülmemek için Fotoğrafçının o salonda gece çektiği resimleri daha önceden isteyip görmeniz gerekmektedir. Bu en sağlıklı sonuç olacaktır.
İlave olarak Şapşal ve Sakar bir fotoğrafçıdan kesinlikle uzak durmalısınız. Bütün gününüzü tek başına berbat etmeye yetecektir.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top